Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Mirela Voicu: S-a împlinit visul lui Traian Băsescu - la Primăria București este o blondă

Mirela Voicu: S-a împlinit visul lui Traian Băsescu - la Primăria București este o blondă

Mirela Voicu: S-a împlinit visul lui Traian Băsescu - la Primăria București este o blondă
de M.Z.    |    06 Iun 2016   •   01:18

ALEGERI LOCALE 2016. Odată cu câștigarea Primăriei Capitalei de către Gabriela Firea, potrivit rezultatelor parțiale, Băsescu și-a împlinit visul de a fi o blondă la București, a spus amuzată jurnalista Mirela Voicu, duminică, la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2016. ”S-a împlinit visul lui Traian Băsescu, și la Primăria București este o blondă”, a glumit Mirela Voicu, realizatoarea emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2016. În privința rezultatelor de la alegerile locale, jurnalista a apreciat că nu este vorba despre o victorie a PSD, ci de o înfrângere a PNL.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Nu e o victorie a PSD, ci o înfrângere rușinoasă a PNL. Vina exclusivă este a PNL, din punctul meu de vedere”, a comentat Mirela Voicu, duminică noapte, la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2016. EXIT-POLL BUCUREȘTI. GABRIELA FIREA a câștigat alegerile locale din Capitală. Cum s-au clasat ceilalți candidați la Primărie

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Românii care vor beneficia de trei majorări ale pensiilor
x close