Antena 3 CNN Life A mers la spital pentru prima ecografie. Când medicul a văzut imaginea a înghețat, a trimis-o acasă și i-a spus să se roage la Cel de Sus. Ce s-a întâmplat la naștere

A mers la spital pentru prima ecografie. Când medicul a văzut imaginea a înghețat, a trimis-o acasă și i-a spus să se roage la Cel de Sus. Ce s-a întâmplat la naștere

Kate Lucas și soțul ei aveau deja doi copii. Însă ei au hotărât să nu se oprească aici și să mai aducă un micuț pe lume. După ce a făcut testul de sarcină viitoarea mămică nu a fost deloc uimită de rezultatul pozitiv.

A sosit momentul primei ecografii. Fiind copleșită de sentimentele materne și de o fericire absolută, Kate a mers la doctor. Medicul, cu care ea se cunoștea de mult timp, glumea: „Poate ai iarăși gemeni?” Și iată că a ghicit! Într-adevăr, alături de inima lui Kate mai băteau două inimi. Însă, din păcate, această noutate nu a fost singura din acea zi.
Embrionii s-au separat abia după 8-13 zile de la fecundație. De aceea, între ei nu exista o membrană separatoare. Peste câteva zile acești copii puteau deveni gemeni siamezi. Și aceasta este doar o jumătate din problemă!

Continuarea, pe Perfect Media.

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă