Antena 3 CNN Actualitate Amenințare cu bombă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam

Amenințare cu bombă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam

Poliţia olandeză, în alertă din cauza unei ameninţări de securitate la aeroportul Schiphol din Amsterdam, a arestat luni un bărbat confuz care a strigat 'Bombă!' într-un autobuz, dar nu a găsit dovezi ale unei ameninţări serioase, a declarat o purtătoare de cuvânt citată de Reuters, transmite Agerpres.

Începând de săptămâna trecută, poliţia olandeză a efectuat verificări asupra automobilelor din apropierea aeroportului Schiphol, unul dintre cele mai mari din Europa, după ce a primit informaţii cu privire la existenţa unei posibile ameninţări.

Bărbatul, care şi-a dat jos hainele, a fost ţinut în bătaia armelor, pe marginea şoselei, în timp ce poliţiştii verificau autobuzul. Incidentul a dus la blocarea traficului pe una dintre cele mai importante autostrăzi din Olanda.

După atacuri comise de militanţi islamişti în Franţa, Belgia şi Germania, Olanda este considerată o ţintă potenţială, deoarece susţine operaţiunile militare conduse de SUA în Orientul Mijlociu împotriva grupării teroriste Stat Islamic.

Subiecte în articol: Amsterdam
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari