Antena 3 CNN Actualitate Andreea din Bârlad s-a întors acasă din Germania, cu o burtă imensă, gata să nască. Femeia a ajuns la urgență și a fost dusă imediat în sala de nașteri. Când s-au uitat mai bine la ea, medicii au rămas șocați. „Nimeni nu se aștepta la asta”

Andreea din Bârlad s-a întors acasă din Germania, cu o burtă imensă, gata să nască. Femeia a ajuns la urgență și a fost dusă imediat în sala de nașteri. Când s-au uitat mai bine la ea, medicii au rămas șocați. „Nimeni nu se aștepta la asta”

Caz ireal la spitalul din Bârlad, unde Andreea Todeilã, de 30 de ani, din comuna Fãlciu, a venit sã nascã un bebelus, care nu poate fi detectat în pântecele ei!

Pe 7 februarie Andreea, care venise din Germania cu o sarcinã cu probleme, mai precis copilul nu a putut fi vãzut la testele imagistice, a chemat Ambulanta la 112 anuntând cã are dureri de nastere. Ambulanta a adus-o la Compartimentul de Primiri Urgente la Spitalul din Bârlad, unde a fost înregistratã cu diagnosticul „sarcinã la termen”. Dupã diagnosticare, a fost transportatã la indicatia medicului de gardã, Adina Boca, în sala de nasteri. De aici a început … misterul unui copil invizibil pentru medici, dar simtit dureros de mamã, scrie Vremea Nouă. 

Andreea Todeilã a fost practic scoasã afarã din spitalul bârlãdean si trimisã acasã, desi insista sã fie operatã pentru a se vedea ce are în burtã, copil sau nu, numai sã fie scos si sã scape de dureri!

„Pe 5 februarie am venit, pe 7 februarie am început sã am contractii si am venit la spital la Bârlad cu ambulanta. Copilul misca, aveam contractii! M-au dus în sala de nasteri, m-au tinut douã ore în sala de travaliu, mi-au zis cã am uterul fisurat si membranele rupte. Dupã ce au ascultat inima copilului, au zis cã bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, cu care am nãscut primul copil, când mi s-a spus cã am chist si nu sarcinã si la operatie chistul era o fetitã de 3,4 kg. Mi-a fãcut si ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonatã! Iar eu am mâncat în douã zile o jumãtate de pahar de iaurt. Am dureri insuportabile, merg rãu de durere, dar de duminicã doamna doctor mã tot trimite acasã! Nu am vrut sã plec pânã nu-mi face operatie, ca sã se vadã ce am! Mi-a zis cã sunt obezã, sã plec oriunde la alt spital, aici sã nu mai stau cã nu am nicio sarcinã! Si eu nu mai pot de durere!”, a spus Andreea Todeilã.

Continuarea, pe Vremea nouă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai