Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Piperea: Am dovezi că români care nu au făcut niciodată test COVID-19 au fost anunțați că testul lor a ieșit pozitiv!

Avocatul Piperea: Am dovezi că români care nu au făcut niciodată test COVID-19 au fost anunțați că testul lor a ieșit pozitiv!

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea a afirmat, vineri, la Antena 3, că are dovezi clare că mai multe persoane care au fost chemate să-și facă testul COVID nu s-au mai prezentat, din diverse motive, obiective sau mai puțin obiective, dar au primit pe mail înștiințare scrisă că testul lor este pozitiv.

de Dan Gabor    |   

"Am probabil 50, poate chiar mai multe, mesaje cu documente scrie, clare, din partea oamenilor, din care rezultă că au fost chemați să li se facă teste, nu s-au mai dus din diverse motive și au fost anunțați în scris acasă că testul lor a ieșit pozitiv", a spus Gheorghe Piperea, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Nu este singura neregulă sesizată de cunoscutul avocat. Gheorghe Piperea spune, de asemenea, că situaţia actuală din spitale este îngrozitoare, susţinând că există bolnavi cu afecţiuni grave internaţi în spitale COVID care nu mai primesc tratament pentru boala lor, ci doar pentru virusul ucigaş.

Piperea: Când tsunamiul de procese de malpraxis se va ridica, acești oameni vor fi în bătăia puhoiului și nimeni nu îi va putea scoate de acolo

În acest fel, oamenii fac complicaţii şi pot ajunge la amputarea membrelor, este de părere avocatul, care susţine că are un astfel de caz.

"Ce se întâmplă în ultimele zile este horror. Pacienți cu boli grave sunt internați în spitale `suport` covid și fie nu mai sunt tratați deloc pentru bolile de care suferă, fie sunt `tratați` doar de covid (poate că lumea nu știe, dar nu există tratament pentru covid, ci numai medicamente off-label și substanțe experimentale). În primul caz, oamenii fac complicații ireversibile - am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile.

Peste toate acestea, medicii de alte specializări sunt obligați să se ocupe cu `infecția`. Sunt îngrijorări pe care le-am perceput ex proprii sensibus, din discuții directe cu medicii respectivi: au vrut să își facă asigurări suplimentare de malpraxis pentru noua `specializare` de facto, dar asigurătorii au refuzat pentru că noua `specializare` nu figurează pe diplomă.

Când tsunamiul de procese de malpraxis se va ridica, acești oameni vor fi în bătăia puhoiului și nimeni nu îi va putea scoate de acolo. Managerii de spital, desepiștii și politicienii se vor fi spălat pe mâini, că tot insistă Werner pentru acest act de `igienă`", a scris avocatul Gheorghe Piperea, luni, pe pagina sa de Facebook.

 

Subiecte în articol: Gheorghe Piperea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor