Antena 3 CNN Actualitate Social Bătrânica din Turda și-a condus soțul la spital, însă a fost oprită să intre: „Ai grijă de tine. Eu sunt aici nu te teme. Te aștept până te întorci”

Bătrânica din Turda și-a condus soțul la spital, însă a fost oprită să intre: „Ai grijă de tine. Eu sunt aici nu te teme. Te aștept până te întorci”

O viață întreagă împreună și o poveste de iubire care poate muta munții din loc. O bătrânică din Turda a impresionat cu gestul său simplu, dar plin de afecțiune pentru partenerul său de viață.

Femeia și-a condus soțul la spital, iar după câteva zeci de minute bune de așteptare, a venit cineva să-l preia pe bătrân. 

Pentru că nu a avut voie să-l însoțească, bătrâna a decis să-l aștepte, dându-i asigurări că atunci când va ieși o va găsi acolo.

Povestea a fost relatată pe Facebook de Cornel Lakatos pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi am fost la spital la Turda după mama soției mele ...o vreme urâtă de ploaie..am întâlnit această pereche de bătrâni.. Bătrânica l-a însoțit pe bătrânelul acesta la spital ...Bunicul acesta avea probleme de sănătatea....ei așteptau la poarta spitalului să le ajute cineva...după multă așteptare l-au luat pe bătrânel și l-au dus în spital...Bunicuta a vrut să intre cu bunicuțul acesta în spital să-l ajute...dar nu au lăsat-o înăuntru...i s-a spus să aștepte undeva până când îl va lăsa pe bătrânelul ei ...Ea a răspuns....„Unde să mă duc 2 ore...voi aștepta pe aici până va ieși”..Cineva ..cred o asistentă i-a zis ..„poate te îmbolnăvești stând aici..du-te undeva”...Ea a răspuns „nu am unde să mă duc ...ce să fac voi aștepta până te întorci”, i-a zis ea bătrânelului.

Oamenii bătrâni singuri fără ajutor pe deasupra și bolnavi...lasați în voia sorții...mă gândesc la durerea lor.. unde s-a ajuns...
O frază pe care am auzit-o de la bunicuta acesta: „Ai grija de tine ..Eu sunt aici nu te teme..te aștept până te întorci”.

Subiecte în articol: spital batranica
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"