Antena 3 CNN Actualitate Campanie pentru conservarea Cazinoului din Constanța

Campanie pentru conservarea Cazinoului din Constanța

Organizatorii festivalului Neversea au lansat luni, campania SOS (Save Our Symbol) Cazino prin care orice persoană poate dona prin intermediului site-ului evenimentului o sumă de bani, fondurile strânse urmând să fie utilizate pentru lucrările de conservare a monumentului. Campania se va încheia pe data 1 noiembrie, iar suma strânsă de la cetăţeni va fi dublată de organizatorii Neversea, în limita a cel mult 10.000 de euro. Cazinoul va fi conservat de municipalitate până la jumătatea lunii noiembrie.

Directorul de marketing şi comunicare al festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că organizatorii evenimentului lansează campania SOS (SAVE Our Symbol) Cazino, prin care orice persoană poate contribui la realizarea lucrărilor de conservare a monumentului istoric, scrie news.ro.

”Organizatorii festivalului Neversea alături de Primăria muncipiului Constanţa demarează campania SOS Cazino,  prin care iniţiatorii doresc să pună în valoare această clădire simbol a României dar şi să contribuie la procesul de salvare a clădirii. SOS Cazino este o invitaţie către toţi românii care vor să rămână în istorie printre cei care au contribuit la salvarea acestei clădiri”, a afirmat Edy Chereji.

El a menţionat că donaţiile se pot face pe siteul www.neversea.com/sos-cazino. De asemenea, organizatorii Neversea vor dubla suma strânsă din donaţiile făcute de către public, în limita a cel mult 10.000 de euro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile