Antena 3 CNN Actualitate Chinurile prin care trec doi soți din Suceava vindecați de COVID-19. Cu ce sechele au rămas după patru luni

Chinurile prin care trec doi soți din Suceava vindecați de COVID-19. Cu ce sechele au rămas după patru luni

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, din judeţul Suceava și soția sa s-au infectat cu COVID-19 în primăvara acestui an și au ajuns la spital. Au trecut 4 luni de când au fost declarați vindecați, dar încă au probleme mari de sănătate.

de Dan Gabor    |   

Primarul are probleme cu rinichii, iar soţia acestuia a rămas cu o capacitate pulmonară de doar 64%, scrie Adevărul.

„Am avut cam trei luni de zile probleme cu rinichii, dar familia mea încă are probleme. De exemplu, soţiei plămânii îi funcţionează la 64% din capacitate. Suntem sub tratament”, a spus Gheorghe Fron.

Acesta spune că a luat virusul la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică, acolo unde a lucrat 12 ani.

„Sunt foarte ataşat de persoanele cu nevoi speciale de la Centrul din Sasca, dar şi de salariaţii de-acolo, şi timp de trei zile, cu prietenii, cu ONG-uri, am dus materiale de protecţie şi dezinfectanţi. Am luat virusul, nici eu nu-mi dau seama cum, şi l-am dus acasă. Şi apoi, cu salvarea, am plecat toţi la spital”. În primăvară, la Centrul din Sasca a evoluat un focar masiv de COVID-19”, a declarat primarul.

 

Subiecte în articol: COVID-19
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor