Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine e femeia care și-a pierdut viața împreună cu fiul ei în cumplitul accident din Bacău. Cristina avea 27 de ani și se ducea cu cel mic la biserică

Cine e femeia care și-a pierdut viața împreună cu fiul ei în cumplitul accident din Bacău. Cristina avea 27 de ani și se ducea cu cel mic la biserică

Cristina, o tânără mămică de 27 de ani şi băieţelul ei, de 5 ani, şi-au pierdut viaţa sâmbătă dimineaţă, 28 decembrie, în timp ce mergeau la hramul bisericii. Maşina în care se aflau cei doi a fost izbită puternic de un alt autoturism.

Împreună, mergeau într-o localitate vecină, la hramul bisericii. Potrivit primelor informaţii, tânăra de 27 de ani se afla la volanul maşinii sale şi circula regulamentar.

La un moment dat, în raza localităţii Ciobănuş, un alt autoturism a intrat pe contrasens şi a izbit cu viteză maşina condusă de Cristina. Tânăra şi băieţelul ei au murit pe loc. 

Traficul a fost blocat temporar, până la finalizarea măsurătorilor de către Poliție și degajarea carosabilului, potrivit zdbc.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor