Antena 3 CNN Politică Premierul Cioloș îşi evaluează miniştrii. Cine se află pe lista de remanieri

Premierul Cioloș îşi evaluează miniştrii. Cine se află pe lista de remanieri

de M.Z.    |   

Premierul Dacian Cioloş trage linie la mai mult de 6 șase luni de la preluarea mandatului şi pregăteşte o evaluare a miniştrilor din cabinetul său şi, cel mai probabil, o remaniere la sfârşitul acestei luni.

Dacian Cioloş a anunţat că urmăreşte îndeaproape activitatea fiecărui ministru şi se arată nemulţumit de modul în care au fost gestionate anumite situaţii.

Totodată, el le-a spus miniştrilor să fie mai activi din punct de vedere al comunicării.

Vehiculați pe lista scurtă a remanierilor sunt Achim Irimescu - ministrul Agriculturii, Adrian Curaj - ministrul Educaţiei, Petre Tobă - ministrul Afacerilor Interne şi Dan Costescu - ministrul Transporturilor.

Ministrul Irimescu ar fi vizat de această schimbare, după ce moțiunea simplă pe Agricultură a trecut de Camera Deputaților.

La Educație, premierul Cioloș nu ar fi fost mulțumit de cum a fost a gestionat problema plagiatelor, iar ministrul Tobă este suspectat că și-ar fi plagiat teza de doctorat.

De asemenea, prim-ministrul ar fi nemulțumit și de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Cioloş le-a spus miniştrilor să fie mai activi din punct de vedere al comunicării şi să prezinte situaţia pe care au găsit-o la ministere. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște