Antena 3 CNN Actualitate Social Diana avea 16 ani când a plecat de acasă, în 2018. Abia recent însă cazul său a devenit mediatizat. În scurt timp, oamenii legii aveau să afle prima informație despre fată. Ce s-a întâmplat cu ea în tot acest timp

Diana avea 16 ani când a plecat de acasă, în 2018. Abia recent însă cazul său a devenit mediatizat. În scurt timp, oamenii legii aveau să afle prima informație despre fată. Ce s-a întâmplat cu ea în tot acest timp

Diana avea 16 ani când a plecat de acasă, în 2018, de la domiciliul său din Tăuţii de Sus. Abia recent însă cazul său a devenit mediatizat. În scurt timp, oamenii legii aveau să afle prima informație despre fată.

Culmea, cea care i-a informat pe polițiști este chiar familia Dianei. Potrivit fratelui său, adolescenta se află în acest moment în Franța, căsătorită și… însărcinată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Cecilia Grozavu, se pare că a fost vorba despre o eroare de comunicare. Diana a fost dată dispărută în 2018 de către DGASPC Maramureș, aceasta fiind în plasament, însă informația cum că adolescenta a dispărut a fost făcută publică în urmă cu câteva zile pentru că doar acum s-a aprobat mediatizarea ei, scrie presasm.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept