Antena 3 CNN Actualitate Donaţie de 1,2 milioane de dolari pentru Poliţia Română de la un producător de țigări, pentru a combate contrabanda cu produse din tutun

Donaţie de 1,2 milioane de dolari pentru Poliţia Română de la un producător de țigări, pentru a combate contrabanda cu produse din tutun

Poliţia Română va achiziţiona ambarcaţiuni de patrulare şi control în Galaţi şi Drobeta Turnu Severin, autoutilitare pentru transportul câinilor, 20 de câini din rase diferite şi ATV-uri, după ce a primit o donaţie de 1,2 milioane de dolari. Banii vor fi, de asemenea, folosiţi pentru dotarea cu videocamere termale cu obiective pentru detecţie la distanţe mari, truse veterinare, echipamente de protecţie pentru poliţiştii de la Transporturi, dar şi mostre de tutun pentru antrenamentul câinilor.

Contractul de donaţie a fost încheiat, marţi, între Inspectoratul General al Poliţiei Române şi o companie producătoare de țigări, news.ro.

Subiecte în articol: donatie Politie tigari
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"