Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Dragnea: ”Oameni de bine” din PSD nu au vrut-o pe Firea candidat la Capitală

Dragnea: ”Oameni de bine” din PSD nu au vrut-o pe Firea candidat la Capitală

de M.Z.    |   

ALEGERI LOCALE 2016. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit, duminică, la Antena 3, că multe persoane, inclusiv din partid, i-au spus că nu este bine să fie Gabriela Firea candidata PSD la Capitală.

ALEGERI LOCALE 2016. ”N-a fost o perioadă de precampanie ușoară. O spun cu sinceritate că am avut foarte multe presiuni, propuneri, prejudecăți că nu trebuie să fie Gabriela Firea candidatul nostru la Primăria Capitalei. Inclusiv oameni de bine din partid au spus asta”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, duminică, la o Ediție specială, la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2016. Totuși, Dragnea a mers mai departe pe mâna lui Firea.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Am avut încredere în Gabi (Gabriela Firea - n.r.) și am și acum. A muncit trei luni la acest program și lumea ne spunea că pierdem timpul”, a adăugat Dragnea.

ALEGERI LOCALE 2016. Totodată, șeful PSD a caracterizat-o pe Gabriela Firea ca pe ”o femeie curajoasă, tenace și responsabilă”.

ALEGERI LOCALE 2016. EXIT-POLL BUCUREȘTI. GABRIELA FIREA a câștigat alegerile locale din Capitală. Cum s-au clasat ceilalți candidați la Primărie

ALEGERI LOCALE 2016. Știre în curs de actualizare.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept