Antena 3 CNN Actualitate Social Eduard avea 39 de ani și era medic chirurg. Sâmbătă a vrut să ajute o femeie care s-a prăbușit într-o prăpastie. A murit încercând să facă din nou bine

Eduard avea 39 de ani și era medic chirurg. Sâmbătă a vrut să ajute o femeie care s-a prăbușit într-o prăpastie. A murit încercând să facă din nou bine

Eduard avea 39 de ani și era medic chirurg. Sâmbătă a vrut să ajute o femeie care s-a prăbușit într-o prăpastie, în timpul unui maraton.  A căzut la rândul său. A murit încercând să facă din nou bine.

Medicul chirurg Eduard Klocek avea 39 ani, a lucrat mai mulţi ani la Spitalul Municipal din Cluj-Napoca, iar de câţiva ani era doctor la un spital din Marea Britanie. În urmă cu o săptămână, Eduard Klocek participase la un alt maraton montan în România, Apuseni Ultra Race. După ce a căzut 70 de metri în prăpastie, Eduard Klocek avea ambele picioare fracturate. A mai supravieţuit câteva zeci de minute şi a murit în timp ce era transportat spre spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator în ambulanţă, scrie Adevărul. 

Cealaltă victimă a maratonului montan, Jakab Eniko, avea 45 de ani şi era din Odorheiu Secuiesc. Ca şi doctorul Eduard Klocek, Jakab Eniko alergase de-a lungul anilor la zeci de maratoane montane. Ea participase şi la ediţia din 2018 a Maratonului Pietrei Craiului şi se clasase pe locul 22 din 119 atlete.

Surse din cadrul Poliţiei Argeş ne-au confirmat că a fost deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă în acest caz tragic, iar mai multe persoane, inclusiv din rândul organizatorilor, vor fi chemate la audieri. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie