Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Eșec major pentru DNA. Jurnalistul Andrei Bădin, acuzat pe nedrept

Eșec major pentru DNA. Jurnalistul Andrei Bădin, acuzat pe nedrept

Jurnalistul Andrei Bădin a fost declarat nevinovat de către Justiție. A fost acuzat pe nedrept de Direcția Națională Anticorupție. 

DNA a incasat, miercuri 20 decembrie 2017, sapte achitari dintr-un foc. Si nu orice fel de achitari, ci achitari dispuse inclusiv pe lipsa de probe sau pe motiv ca fapta nu exista. S-a intamplat in dosarul in care cunoscutul jurnalist Andrei Badin a fost trimis in judecata alaturi de alti noua inculpati, printre care si fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, printr-un rechizitoriu semnat de procurorul DNA Ioan Amariei si confirmat, din informatiile noastre, de seful Sectiei I a DNA Gheorghe Popovici, potrivit luju.ro.

Andrei Badin a fost transformat in functionar public si acuzat in mod halucinant ca ar fi luat mita 5.000 de lei prin virament bancar. Ei bine, Andrei Badin a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita in temeiul art. 16 alin. 1 lit. c) potrivit caruia “nu exista probe ca o persoana a savarsit infractiunea”.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi