Antena 3 CNN Sport Off Sport Fotbalist român, amenințat cu cuțitul după un meci

Fotbalist român, amenințat cu cuțitul după un meci

Beniamin Popescu, fost jucator al celor de la Chintia Targoviste si Cimentul Fieni, a fost amenintat cu cutitul dupa ultimul meci pe care l-a jucat in tricoul celor de la Viitorul Persinari.

Sportivul a trait spaima vietii! Dupa finalul meciului cu Spic de Grau, disputat la Ghimpati, Popescu a parasit vestiarele si s-a indreptat spre masina personala, cand din spate a venit in alergare un spectator agitat, nervos ca l-ar fi injurat pe tot parcursul meciului.

"Era sa ma omoare. Daca doar ma ameninta era bine. Totul s-a intamplat la finalul meciului, cand un spectator a scos cutitul la mine. Acel individ m-a injurat neincetat din tribuna, iar eu i-am spus in momentul cand am batut out de ce ma injura. Dupa aceea el mi-a zis ce o sa vad cand se incheie jocul.

La terminarea dusului colegii mi-au spus ca ma cauta un individ periculos, dar am zis ca totul e gluma. in momentul cand a vrut sa intre in vestire s-au opus patru oameni, printre care si nea Vali Junghie. Din usa vestiarului mi-a zis sa ma duc la el sa stam de vorba, dar eu mi-am vazut de treaba mea, atata timp cat nu-l cunosteam", a declarat Beniamin Popescu, potrivit stirilekanald.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă