Antena 3 CNN Actualitate Medic ginecolog reținut pentru lovire, lipsire de libertate și tâlhărie

Medic ginecolog reținut pentru lovire, lipsire de libertate și tâlhărie

Un medic ginecolog din Pitești a fost reținut pentru lipsire de libertate, tâlhărie, lovire și rele tratamente. Este vorba despre o doctoriță care a făcut o întrerupere de sarcină unei paciente.

de Laura Dinu    |   

Potrivit pacientei, se pare că, la finalul actului medical, medicul i-ar fi cerut o sumă de bani mai mare decât cea afișată pe lista de prețuri. Pacienta s-a revoltat, plângându-se că suma este mult prea mare, moment în care medicul ar fi încuiat ușa pentru ca femeia să nu poată părăsi cabinetul și i-ar fi luat rucsacul.  

Prietena pacientei ar fi amenințat-o atunci pe doctoriță că va suna la 112, moment în care cadrul medical ar fi lovit-o pe femeie. 

Medicul a fost reținut, iar astăzi va fi dus în fața procurorilor care vor decide dacă vor veni și cu propunerea de arestarea preventivă.

Mai mult decât atât, se pare că medicul nu avea drept de practică, având în vedere că nu avea carnetul de membru în Colegiul Medicilor vizat. 

În 2014, Direcția de Sănătate Publică a suspendat activitatea cabinetului medicului ginecolog, deoarece inspectorii l-au considerat un adevărat pericol pentru sănătatea publică. 

O altă tânără i-a făcut plângere în urmă cu câțiva ani aceluiași medic pentru că ar fi dezvirginat-o în urma unui control. 

Mai mult decât atât, mai multe tinere i-au făcut femeii plângeri la poliție, spunând că au fost abuzate și agresate de aceasta. 

 

Subiecte în articol: ginecolog Pitești
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"