Antena 3 CNN Actualitate Social Halucinant! Mama Luizei va fi săltată de procurori

Halucinant! Mama Luizei va fi săltată de procurori

Este scandal uriaș între procurorii DIICOT și familia Luizei Melencu. Procurorii au mandat de la judecător pentru a preleva probe biologice de la mama Luizei. 

Au fost doi polițiști la mama Luizei acasă pentru prelevare de probe, însă femeia a refuzat acest lucru și a spus că a dat deja de două ori probe pentru stabilirea ADN-ului și că în acest moment nu mai are de ce să facă acest lucru.

A spus mama Luizei că are mari suspiciuni și că se teme ca aceste noi probe biologice să fie ”plantate”.

Avocatul Tonel Pop a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că procurorii nu vor să discute sau să aate vreo ordonanță de la judecătorie.

”Procurorii sau polițiștii nu vor să discute, să arate vreo ordonanță, vreun act legal să arate, să vină cu vreo hârtie eventaul de la judecător. Nimeni nu ne explică din partea lor, de ce au venit cu această chestiune ciudată, să recolteze din nou ADN. În mod normal se folosește o probă ADN din cele trei pentru prelevare și se mai ține una de rezervă, iar una va fi în banca de date. Ne sfidează și terorizează. Puteau să mă sune, să discute ca au o odonanță. Nouă nu ni se arată. Ar trebui să fim primele persoane.”, a spus Tonel Pop, pentru Antena 3.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor