Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 IUNIE. Una dintre zodii e apoape de a-și împlini un vis

HOROSCOP 12 IUNIE. Una dintre zodii e apoape de a-și împlini un vis

Horoscop 12 iunie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop Berbec. Numai de tine depinde să restabileşti echilibrul într-o situaţie care nu ar face plăcere nimănui. În mâna ta se află leacul acestei situaţii şi vei descoperi că orice problemă are rezolvare dacă adopţi o atitudine optimistă, tonică, pozitivă. Luptă cu stările depresive ale celor din jur, spune nu condiţiilor impuse de alţii, sari peste obstacole cu o atitudine de om liber, descătuşat, care are în bagaj toate resursele necesare depăşirii oricărui tip de blocaje. Nu există porţi închise azi în calea ta, nu există nu pot şi nu există abandon sau amânare. Spui un mare DA în faţa provocării înarmându-te cu resurse uriaşe de POT şi astfel nimic nu te mai poate opri din avânt!

Horoscop Taur. E minunat să ai ţeluri măreţe şi vise înalte, dar uneori e bine să te mulţumeşti şi cu ceea ce ai, şi cu un pic mai puţin. Ceea ce ţi se oferă azi, deşi poate nu e la nivelul cel mai înalt de la care aveai tu speranţe, se va dovedi a fi un înlocuitor perfect sau un stimulent pentru ceva ce, momentan, nu poţi obţine. Scopul tău e încă departe, dar nu imposibil, important e că pe parcurs primeşti suficiente semnale că te apropii de el, mici garanţii care îţi amplifică speranţa şi încrederea. Eşti pe drumul cel bun, fii sigur de asta, şi bucură-te şi de etapa la care eşti acum, pentru că de aici se va clădi deja etajul următor care te duce cu un pas mai sus către marele tău scop!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"