Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 MAI. Săgetătorii trebuie să fie atenți să nu cadă în capcane, Racii sunt iubitori

HOROSCOP 17 MAI. Săgetătorii trebuie să fie atenți să nu cadă în capcane, Racii sunt iubitori

HOROSCOP 17 MAI. Berbec. Nu lucra singur în această zi, pentru că cele mai bune soluţii vin de la echipa care îţi va sta alături. Toate evoluează spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de câştigat, ca atare merită să vă uniţi forţele pentru a ajunge la capăt. Ai norocul de a atrage alături de tine oameni cu interese similare, care au ce investi în acest demers, şi cât timp vă leagă aceeaşi dorinţă, nimic nu vă va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate vă va face pe toţi mândri, dar trebuie să vă recunoaşte-ţi unii altora contribuţia.

HOROSCOP 17 MAI. Taur. Opreşte-te puţin din sarcinile noi pe care ţi le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu poţi trece la altceva dacă nu te achiţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după tine. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini de demult, mai bine laşi în aşteptare orice altceva pentru că te vei simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheamă înapoi.

HOROSCOP 17 MAI. Gemeni. Ţine-te de proiectul pe care l-ai pornit, chiar dacă nu merge întotdeauna atât de repede şi de bine precum ai sperat. Păstrează interesul viu pentru ce ai început, munceşte cu seriozitate, conştient că roadele de la final vor fi răsplata cea mai minunată! Spiritul tău întreprinzător se combină cu o tenacitate maximă şi când îţi doreşti atât de mult rezultatele pentru care tragi tare, ele nu vor întârzia să apară. Tot ce obţii e numai rezultatul muncii tale asidue şi a imensei dorinţe de a reuşi, ca atare nu te opri din vâslit, chiar dacă valurile sunt uneori mari şi îţi mai taie elanul.

HOROSCOP 17 MAI. Rac. Încearcă să te apleci mai mult asupra celor din jur, şi mai puţin asupra dorinţelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi îţi vei găsi fericirea şi liniştea în orice gest care înseamnă a te dărui celor care speră la un cât de mic sprijin. Că cineva drag din familie are nevoie de alinare şi de ajutor sau un necunoscut de pe stradă poate trăi cinci minute mai bine datorită intervenţiei tale salvatoare, fii generos în astfel de gesturi cu tentă umanitară şi altruistă, pentru că ai ce dărui. Ai resurse imense de iubire şi de dărnicie, şi cu cât oferi mai mult, cu atât primeşti şi tu de la viaţă!

HOROSCOP 17 MAI. Leu. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă. Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

HOROSCOP 17 MAI. Fecioara. Nu are rost să rămâi cramponat într-o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea şi ţi se pare confortabilă. E vremea să renunţi la credinţe învechite, la idei care nu mai au nici un rol în viaţa ta, la relaţii care nu mai au nimic de oferit, deci acceptă chiar acum schimbarea. Nimic nu durează veşnic, nici lucrurile frumoase, nici cele mai puţin frumoase, deci vine o zi când trebuie să admiţi că e mai bine să spui rămas bun decât să rămâi captiv într-o zonă ternă. Nu mai trage de acest nivel, cât timp nu mai e pentru tine, deci hai, ridică ochii şi vezi că dincolo de acest punct există atâtea alte căi care merită urmate.

Mai multe pe jurnalul.ro.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei