Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 21 - 28 octombrie 2019. Scorpionii nu mai fac compromisuri, Vărsătorii găsesc armonia deplină

HOROSCOP săptămâna 21 - 28 octombrie 2019. Scorpionii nu mai fac compromisuri, Vărsătorii găsesc armonia deplină

HOROSCOP BERBEC

Reușești să te deschizi complet în fața acelei persoane importante din viața ta. În sfârșit găsești curajul să discuți deschis despre ce simți și despre lucrurile pe care ți le dorești de la viitor. Spre finalul săptămânii acorzi mai multă atenție economiei.

HOROSCOP SCORPION

În această săptămână nu mai faci compromisuri. Muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești și nu mai lași pe nimeni să stea în calea fericirii tale. Mai mult, acum este momentul în care reușești să spui tare și răspicat ce crezi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Simți nevoia să petreci mai mult timp de unul singur, pentru a te putea concentra pe relaxare și pe regăsire. În plus, nu ești mulțumit cu situația profesională în care ești, așa că acest timp petrecut singur o să îți ofere câteva răspunsuri.

HOROSCOP CAPRICORN

Petreci mult timp alături de prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Recuperați toate momentele pe care le-ați petrecut separați și vă bucurați că încă reușiți să vă situați pe aceeași lungime de undă. Se anunță o săptămână a amintirilor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Armonia este prezentă în această săptămână în viața ta. Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, să petreci timp singur, dar și să aloci suficient timp responsabilităților pe care le ai.

Mai multe, pe Jurnalul.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept