Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 noiembrie. Taurii trebuie să știe care le sunt intențiile corecte, Scorpionii sunt nevoiți să scape de îngrijorare

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 noiembrie. Taurii trebuie să știe care le sunt intențiile corecte, Scorpionii sunt nevoiți să scape de îngrijorare

HOROSCOP. Iata pentru MIERCURI 6 NOIEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP. Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

ELIBEREAZA-TE DIN RELATII TOXICE   

Ca sa traiesti mult, usor si bine, trebuie sa fii intr-un mediu de iubire si armonie. Acolo unde este discordanta sau dezechilibru, sufletul sufera si corpul este deseori victima durerii emotionale si fizice. Uneori se intampla ca un suflet, exact ca tine, care face progrese pe calea sa spirituala sa atraga alti oameni care vin spre lumina emanata de el si ii iau din energie, lasandu-l golit si fara puteri. Intotdeauna primul impuls al unui suflet evoluat este sa ii asiste si ajute pe cei pe care ii vede ca se zbat in dificultati. Dar vine o vreme in care trebuie sa realizezi ca drumul lor si drumul tau au putine in comun si ca este cel mai bine pentru ambii sa mergeti pe drumuri separate. Uneori un suflet iti este adus pe calea ta doar ca sa inveti lectia ca ai puterea sa ii dai drumul si sa te eliberezi de relatia cu el, daca aceasta este toxica pentru tine. Relatiile toxice vin sub tot felul de forme si pot fi distrugatoare in multe moduri. In viata ta, dezvolta-ti obiceiul de a elibera pe cei ce nu sunt in acord cu fiinta ta si nu iti inspira sufletul. Poate este nevoie sa iti rededinesti notiunea de granite sanatoase in relatii. Nu permite ca bunatatea ta sa fie interpretata gresit ca o poarta de intrare pentru cei ce se poarta cu tine asa cum nu trebuie. Viata este prea scurta ca sa fii in compania celor ce nu se bucura de ea si nu te ajuta cu nimic sa ii creezi lumea in care vrei sa fii.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi cureti viata de tot ce nu este pentru binele meu, pentru ca imi dai claritate sa ii vad pe ce sunt compatibili cu sufletul meu si ma inspira si sa le dau drumul celorlalti sa isi gaseasca propriul drum.

HOROSCOP. Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

SETEAZA-TI CORECT INTENTIILE   

Tu traiesti intr-o lume a creatiei. In mintea ta, tu esti in stare sa manifesti orice situatie pe care ai dori sa o traiesti, atat timp cat stii clar ce vrei. Apoi, ca sa devina realitate, trebuie sa iti setezi aceasta intentie in mod intentionat si specific. Prin setarea intentiei, tu trimiti un gand constient afara in Univers ca doresti ceva anume sa se intample. Universul iti va livra exact ceea ce sufletul tau a trimis, deci e vitala claritatea si puritatea intentiei. Este important sa simti emotia pe care o vei simti cand intentia se va implini. Universul aude vibratia emotiei! Apoi, este la fel de important sa te comporti ca si cum intentia ta deja s-a manifestat, sa simti aceeasi stare ca si cum dorinta e reala deja. Cheia manifestarii consta in abilitatea ta sa mentii atentia pe intentia ta si sa nu te diluezi sau indoiesti, pentru ca altfel vei confuza Universul creator. Atunci cand meditezi si esti in comuniune cu ghizii tai, vei primi adesea o viziune a unui eveniment de viata asupra caruia c totii cadeti de acord ca merita a fi experimentat. Lumea spirituala va lucra pentru a-ti indeplini intentia, dar este importanta si contributia ta, aceea descrisa mai sus. Ca si semintele reale, intentiile nu pot creste daca te tii scai de ele si le tii in palme in loc de in pamant. Dupa ce ai claritate si esti pregatit sa le dai drumul cu incredere, da-le drumul in Univers ca ele sa gaseasca terenul fertil sa se dezvolte. Cu cat pui mai multa pasiune si energie emotionala buna in aceasta intentie, cu atat mai mult permiti Universului sa o foloseasca pentru manifestare. Urmatorul pas dupa ce le dai drumul sa fie libere este sa nu ai niciun sentiment de atasament. Doar ramai intr-o stare linistita si increzatoare de a primi inapoi ceea ce este pentru binele tau.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru indrumarea de a invata cum sa imi manifest dorintele, cum sa vibrez de asa natura incat Universul sa imi implineasca intentiile ce sunt pentru cel mai mare bine al meu.

HOROSCOP. Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

RAMAI CU MINTEA DESCHISA 

Sufletul tau este intr-o permanenta stare de evolutie. El evolueaza in lumea spiritelor acolo unde este ACASA si continue sa evolueze si pe planul fizic, pe Pamant. In destinatii precum viata pe pamant, sufletul creste exponential. Lectiile invatate cat timp experimentezi iluzia separarii sunt profunde iar caile care ti se desfac in fata ochilor sunt surprinzatoare. Din acest motiv este foarte important sa ramai deschis la schimbare. Oameni noi, moduri noi de a gandi, moduri noi de a trai, credinta noi si evenimente noi sunt mereu parte din calatoria unui suflet pe Pamant. Daca alegi sa ramai rigid in gandire, acest fapt te impiedica sa fii introdus noilor idei care iti vor imbogati aventura aici. Viata este despre tranzitie si cand ramai receptiv, o poti experimenta in timp ce iti manifesti si esenta divina. Daca ai primit acest mesaj, ti se transmite ca este pentru binele tau sa nu refuzi oportunitati noi in calatoria vietii. Fii deschis sa descoperi cate ceva din fiecare carare care te intriga si iti starneste interesul, de la un drum de munte pana la o experienta la malul marii. A experimenta inseamna a trai.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa traiesc cu adevarat, deschis, curios, explorator, bucuros si recunoscator pentru miracolul care este viata mea.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca ma calauziti spre armonie ca efect final al oricarei dispute omenesti.

Citiți mai multe pe sfatuparintilor.ro.

Subiecte în articol: Horoscop Sfatul Arhanghelului Mihail
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei