Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare zodie

HOROSCOP. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare zodie

Venus este una dintre cele mai importante planete când vine vorba de relațiile interpersonale, având în vedere că definește modul în care iubești și influențează ceea ce vezi a fi frumos.

Ce înseamnă, de fapt, că Venus intă în casa a noua?

Casa a noua este casa aventurilor, a educației superioare și a libertății. Această casă face orice planetă care influențează din punct de vedere interpersonal să transmită semnelor zodiacale dorința de independență și călătorii.

Publicația menționată prezintă cum afectează această intrarea a lui Venus în casa a noua fiecare semn zodiacal în parte, din punct de vedere sentimental.

Berbec

Prezența lui Venus în casa a noua îi face pe Berbeci să își dorească schimbarea. Astfel, persoanele aflate sub acest semn zodiacal o să încerce tot ce e nou, iar acest lucru o să îi ducă în punctul unei noi relații.

Mai mult, Berbecii o să fie plini de optimism și pasiune.

Taur

Taurii, cunoscuți pentru natura lor senzuală, o să aibă o nouă oportunitate de a atrage oameni în jurul lor, odată cu intrarea lui Venus în casa a noua.

Gemeni

Gemenii o să își dorească din ce în ce mai mult să încerce lucruri noi, așa că ideea de a cunoaște oameni noi va reprezenta o aventură pentru ei. Distracția va fi cheia succesului.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian