Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Îi oferise un pisoi prietenei sale pentru fiul său, dar, într-o zi, s-a uitat pe internet și a fost de-a dreptul șocată. „Cum să faci așa ceva?” (VIDEO)

„Îi oferise un pisoi prietenei sale pentru fiul său, dar, într-o zi, s-a uitat pe internet și a fost de-a dreptul șocată. „Cum să faci așa ceva?” (VIDEO)

Îi dăduse unei prietene un pisoi pentru fiul său și aceasta i-a promis că va fi într-o familie iubitoare. Într-o zi, femeia s-a uitat pe internet și a încremenit.

Femeia se filmase stând în pat și mângâind pisica, după care o aruncă în aer și o izbește de perete. Asta chiar în fața copilului. 

Clipul a fost filmat în Preston, Lancashire. „Am dat pisica pentru că mi-a zis că își dorește una pentru fiul ei. M-am gândit că va fi într-o familie iubitoare și ea ce face?

Râde și postează pe Snapchat, în timp ce fiul ei se află în aceeași cameră cu ea și să dai vina că erai băută nu este deloc o scuză. Pisica mea este bucăți, este îngrozită ș aproape a murit din cauza acestei femei imature”, a scris femeia, potrivit The Sun. 

Video aici. 

 

 

Subiecte în articol: pisoi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai