Antena 3 CNN Externe Apariție incendiară, într-o revistă pentru bărbați, a unei soții de politician din Ucraina. Femeia a fost la un pas de moarte

Apariție incendiară, într-o revistă pentru bărbați, a unei soții de politician din Ucraina. Femeia a fost la un pas de moarte

Soția unui politician din Ucraina a făcut senzație, după apariția sa spectaculoasă în cadrul unei reviste pentru bărbați. Femeia a supraviețuit unei tentative de asasinat.

de Ioana Mircea    |   

Iryna Bilotserkovets, soția unui politician ucrainean care a supraviețuit unei presupuse tentative de asasinat a apărut pe coperta revistei Playboy.

Este pentru prima dată când o ediție a revistei a fost tipărită în Ucraina de la izbucnirea războiului. Iryna Bilotserkovets și-a pierdut un ochi și a suferit mai multe operații de reconstrucție după ce a fost rănită într-un atac armat în timp ce călătorea cu copiii ei în Kiev, în primele zile ale războiului din Ucraina.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prezentatoarea de televiziune nu știe dacă a fost ținta atacului, în calitate de soție a unui consilier al primarului din Kiev, sau dacă a fost prinsă întâmplător în schimbul de focuri.

Citește și: Ministru din Franța, apariție pe coperta unei reviste pentru adulți. Sute de mii de exemplare s-au vândut în trei ore

Totuși, atacul a fost atribuit forțelor pro-ruse și de atunci, ea a apărut ca un simbol al rezistenței ucrainene. Încasările din acest număr al revistei vor fi donate pentru achiziționarea de echipamente medicale de urgență pentru spitalele din Ucraina, potrivit mediafax.

Subiecte în articol: Playboy Ucraina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași