Antena 3 CNN Actualitate Mesajul surprinzător al lui Dan Negru pentru ”haterii lui Ilie Năstase”

Mesajul surprinzător al lui Dan Negru pentru ”haterii lui Ilie Năstase”

Dan Negru a postat, pe Facebook, un mesaj pentru toți cei care îl acuză pe Ilie Năstase de rasism, amintind un episod în care acesta a intrat pe teren vopsit pe fata cu crema de ghete de culoare neagră arătându-și astfel solidaritatea cu Arturh Ashe, primul tenismen negru, în lupta împotriva rasismului.

”Ilie Nastase acuzat de rasism pe toate canalele media din lume! Iaca, sunt avocatul lui cu o poveste pentru hateri: Arturh Ashe a fost primul tenismen negru care a câștigat US OPEN și Wimbledon! In '75, Ilie juca la dublu cu Ashe și a intrat in teren vopsit pe fata cu crema de ghete de culoare neagră arătându-si astfel solidaritatea cu Arturh Ashe in lupta împotriva rasismului. Momentul a rămas in istoria sportului mondial și a fost amintit in interviuri de Mohamad Ali, Michael Jackson, sau Denzel Washington. Pentru haterii care-l fac praf pe Ilie !”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Fostul campion de tenis Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente şi ''un comportament nesportiv'', a anunţat sâmbătă federaţia internaţională (ITF). 

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanţa, arbitrul şi două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferinţa de presă. 

Subiecte în articol: Dan Negru Ilie Nastase
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară