Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Ion Ștefan explică motivul vizitei la DNA: „Nu mă voi ascunde în spatele imunității parlamentare”

Ministrul Ion Ștefan explică motivul vizitei la DNA: „Nu mă voi ascunde în spatele imunității parlamentare”

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a explicat vineri dimineață la Antena 3 care a fost motivul vizitei sale la DNA. Ion Ștefan a stat în sediul DNA mai puțin de o oră. Acesta s-a dus la DNA din proprie inițiativă, dupa ce Radu Cristescu, fost secretar de stat în guvernul PSD, a făcut mai multe acuzatii, joi seară, la un post de televiziune. Acesta din urmă l-a acuzat pe ministru de fapte de corupţie.

„În ultima perioadă Ministerul Lucrărilor Publice desfășoară o activitate de control susținută în teritoriu. Controlează toate lucrările publice derulate prin programul național de dezvoltare locală. În timpul acestor controale s-au descoptit multe nereguli. Sumele retrase de la plata sunt peste 200 milioane de lei. În vâltoarea lucrurilor cred că mulți dintre cei care roiau în jurul Ministerului Lucrărilor Publice au devenit nemulțumiți. Ca atare, vin cu niște acuze puerile prin care tot în cadrul emisiunii respective am fost acuzat că premierul Ludovic Orban ar fi fost angajat la una din firmele fratelui meu. Exclus. E o minciună. Nu a fost nicio discuție”, a declarat ministrul Dezvoltării.

Ion Ștefan a mai subliniat că pe numele său până în prezent nu există nicio plângere.

„Pot să vă spun cu siguranță că sunt pregătit și sunt dispus să renunț la imunitatea parlamentară instantaneu când voi fi anchetat. Nu mă voi ascunde în spatele imunității parlamentare. Nu va exista în România lucrare necontrolată”, a mai spus ministrul.

Citeșe Și Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, audiat de procurorii DNA

Ministrul Dezvoltării explică motivul vizitei la DNA: „Nu mă voi ascunde în spatele imunității parlamentare”

 

Subiecte în articol: DNA Ministerul Dezvoltarii Ion Stefan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are