Antena 3 CNN Actualitate Social Mircea Badea, reacție după ce Kovesi a fost citată la Secția de investigare a infracţiunilor din Justiţie: Va intra la pușcărie

Mircea Badea, reacție după ce Kovesi a fost citată la Secția de investigare a infracţiunilor din Justiţie: Va intra la pușcărie

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunțat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie.

Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Citește și: Adrian Ursu, despre punerea sub acuzare a lui Kovesi: "Mi se pare încununarea perfectă a unei cariere grețoase"

Mircea Badea a avut o primă reacție în legătură cu acest subiect.

Citește și: Surse: Kovesi ar fi primit mită genți, blănuri, mașină și bani

”E o seară pe care am așteptat-o de mult timp. Eu cred că Kovesi va intra la pușcărie. Trebuie să umfle pușcăria tot restul vieții sale. A făptuit penal foarte mult. Suntem în Stat de Drept și doamna Kovesi trebuie să plătească. Cea mai ușor de demonstrat acuzație din tot ce are este mărturia mincionasă. Asta mi se pare foarte puternică. Kovesi a declarat sub jurământ, ceea ce înseamnă că ești pasibil de pușcărie pe bază de mărturie mincinoasă”, a declarat Badea.

Subiecte în articol: Kovesi reactie Mircea Badea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște