Antena 3 CNN Actualitate Mirela Voicu dezvăluie cel mai mare secret al vieții ei

Mirela Voicu dezvăluie cel mai mare secret al vieții ei

Sâmbătă seară, telespectatorii Antena 3 care au deschis televizoarele ca să urmărească emisiunea ''Voi cu Voicu'' au avut parte de o surpriză imensă.

Simpatica Mirela Voicu a schimbat rolul de moderator cu actrița Carmen Tănase și, în loc să pună întrebări ca de obicei, a primit ea întrebări. Ba mai mult, a vorbit despre cel mai mare secret al vieții ei, un aspect care i-a marcat viața și pe care publicul îl află acum pentru prima oară. Mirela Voicu a fost adoptată. 

''M-am născut într-o familie de oameni foarte mișto. De fapt, acolo am crescut de la două săptămâni. Pe urmă, pe la 12 ani a venit sora lui maică-mea pe la noi și m-a întrebat câți an am și am spus ''12''. Și exclamă către mama: ''12 ani au trecut de când ai luat-o?'' Mama săraca s-a făcut la față toate culorile pământului'' - așa își începe Mirela Voicu cel mai important interviu din viața ei. Interviu pe care îl dă, nu îl ia, cum se spune în presă.

Așa a aflat că cei care o crescuseră erau de fapt părinți adoptivi.

Cine o cunoaște pe Mirela Voicu știe că are un suflet deosebit de mare. Însă, ce o impresionează cu adevărat? Mirela a vorbit cu ochii în lacrimi despre un moment al vieții ei peste care nu va putea trece prea ușor.

Carmen Tănase a vrut să afle de ce nu s-a căsătorit Mirela până acum. A fost extrem de surprinsă să afle motivul.

Subiecte în articol: Voi cu Voicu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!