Antena 3 CNN Actualitate Noua șefă ANAF, declarație despre schimbările pe care le va face la nivelul instituției

Noua șefă ANAF, declarație despre schimbările pe care le va face la nivelul instituției

Mirela Călugăreanu este noua șefă ANAF, după ce Mihaela Triculescu a fost demisă de la şefia instituției.

Decizia premierului Viorica Dăncilă privind demiterea Mihaelei Triculescu din funcţia de preşedinte ANAF a fost publicată în Monitorul Oficial.

Noua șefă ANAF a susținut o declarație de presă unde a prezentat principalele schimbări pe care le va face la nivelul instituției.

”Aș dori să vă mulțumesc domnule ministru, pentru susținerea pe care mi-o asigurați. Vreau să vă asigur că ANAF va deveni acel partener atât pentru persoane fizice cât și pentru mediul de afaceri din România. Astfel, împreună cu ministerul Finanțelor, am elaborat un proiect de măsuri care vizează o eficientă și corectă colectare a veniturilor bugetului general consolidat, dar în egală măsură și transformarea agenției într-o instituție transparentă și eficientă. 

Vrem să asigurăm servicii de calitate în relația cu contribuabilii, simplificarea mecanismelor de administrație fiscală care să susțină atât conformarea la declararea obligațiilor fiscale cât și conformarea la plata obligațiilor fiscale.

Un rol important o să îl acordăm prevenirii și combaterii evaziunii fiscale”, adeclarat Călugăreanu.

 

Citește și: Cine este Mirela Călugăreanu, noua șefă de la ANAF

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"