Antena 3 CNN Actualitate Poliția, după tragedia din Onești: ”Vinovații vor răspunde legal”. Filmul evenimentelor: În jurul orei 16.55 s-a produs un declic!

Poliția, după tragedia din Onești: ”Vinovații vor răspunde legal”. Filmul evenimentelor: În jurul orei 16.55 s-a produs un declic!

Reprezentanții Poliției au susținut o declarație de presă în care au anunțat primele concluzii ale verificărilor în cazul de la Onești, unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de un bărbat.

de Silvia Țigănilă    |   

”La finalizarea verificărilor vom întocmi un raport, cei vinovați de acestă tragedie vor răspunde legal”, susțin reprezentanții Poliției.

Comisar șef de poliție Gheorghe Cristian: Primul apel la 112 - ora 11,47 de către un bărbat care anunța că are o problemă din cauza unui litigiu amenințând că va folosi un cuțit

Primul echipaj de Poliție a ajuns la 11.52.

La ora 11.55 s-a dispus constituirea unei grupe operative cu 17 polițiști, între care un negociator și o echipă de intervenție. S-a deplasat și adjunctul șefului Poliției Onești și informat procurorul.

Adjunctul Poliției Onești îl cunoștea pe criminal!

Adjunctul Poliției Onești a inițiat primele discuții cu bărbatul pentru că îl cunoștea, căutând soluții până la sosirea negociatorilor.

Negociatorul a ajuns la ora 13.53 și a preluat negocierile cu bărbatul. Negociatorul a fost chemat de urgență, acesta fiind liber.

La 14.01 a fost cerut sprijinul ISU. La 14,38 agresorul a reapelat 112 și a anunțat că are în casă două persoane legate.

Criminalul a cerut să i se restituie actul apartamentului sau 300.000 de euro

Potrivit polițiștilor, bărbatul spus că dacă aude vreo mișcare pe casa scării va trece la executarea celor două persoane. Agresorul a sunat apoi iar la 112.

Ei sunt cei doi muncitori răpiţi şi omorâţi de Gheorghe Moroşan în apartamentul morţii din Oneşti

Directorul SIAS: Rezultatul negocierii depinde de multe variante și nu poate fi cuantificat în timp, nu poți spune că o negociere este lungă sau scurtă.

Prima echipă a ajuns la fața locului la ora 13.53. Conducerea IPJ Bacău a decis că e oportună deplasarea unei echipe SAS.

Ștefănuț Moraru, negociatorul: Am urmărit detensionarea situației!

În jurul orei 16.55 s-a produs un declic, chiar dacă situația era sub control, a spus negociatorul.

”Am observat mișcarea agresorului și a unui ostatic în balconul apartamentului, am auzit țipete, am avut indicii clare că acolo s-a produs o agresiune”, a mai spus acesta.

În jurul orei 16.55 s-a produs un declic

Din informațiile avute, una dintre victime a încercat îl atace pe agresor, moment în care acesta și-a schimbat comportamentul și a devenit foarte violent, lovind în stânga și în dreapta.

Adevărata poveste din spatele dublei crime de la Onești. Acuzații incredibile făcute de ucigaș

Bărbatul care a ucis luni seară două persoane într-un apartament din Oneşti a avut condamnări pentru furt calificat şi vătămare corporală gravă. De asemenea, el a suferit o condamnare şi în Italia pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Conducerea Poliţiei Române a dispus luni seară o anchetă la Bacău, în legătură cu modul în care s-a desfăşurat intervenţia în acest caz.

Citiți și: Noi imagini de la negocierea dintre poliţişti şi criminalul din Oneşti: "De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!"

Subiecte în articol: crimă Oneşti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă