Antena 3 CNN Actualitate Parapsihologul Alina Albert: Președintelui Iohannis îi pasă mai mult de sine, decât de români

Parapsihologul Alina Albert: Președintelui Iohannis îi pasă mai mult de sine, decât de români

Mirela Voicu a avut-o invitată, sâmbătă, în emisiunea ''Voi cu Voicu'' pe parapsihologul Alina Albert, una dintre persoanele care a fost protagonista unui episod de moarte clinică, înregistrată oficial, pe când avea 24 de ani. Ea a căpătat de atunci o percepţie extrasenzorială și a făcut o serie de previziuni.

”Uniunea Europeană se va destrăma în mai puțin de un deceniu. Va fi un haos în Europa. SUA nu va mai fi o putere economică, se vor confrunta cu calamități. Locul lor va fi luat de China, iar rușii vor fi alături de ei. Noi nu ne-am ales bine partenerul strategic” spune Alina Albert.

Parapsihologul a făcut și o ”radiografie” a președintelui Iohannis, pe care îl consideră președintele pe care îl merită în acest moment România.

”Nu l-am simțit energetic ok. De când a venit la putere, România s-a confruntat cu numeroase episoade dramatice, cum a fost Colectiv. Iohannis este președintele pe care îl merităm la acest moment. Un președinte căruia îi pasă mai mult de sine, decât de națiunea română, îmi pare rău s-o spun” a subliniat Alina Albert.

Despre un alt personaj important în România acestor zile, Laura Codruța Kovesi, Alina Albert spune că nu este decât ”un pion”.

 

Subiecte în articol: Voi cu Voicu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș