Antena 3 CNN Actualitate Locale Paznicul de la Turnul Sfatului, din Sibiu, a încuiat noaptea turiştii în turn, a stins lumina şi-a plecat acasă. Ce au făcut oamenii apoi

Paznicul de la Turnul Sfatului, din Sibiu, a încuiat noaptea turiştii în turn, a stins lumina şi-a plecat acasă. Ce au făcut oamenii apoi

Trei turişti au fost uitaţi şi închişi de paznicul unuia dintre obiectivele simbol ale Sibiului, Turnul Sfatului. Speriați, oamenii au reușit să sune la 112 şi au cerut ajutorul, potrivit turnulsfatului.ro.

Turiştii au cerut să vină cineva să le deschisă să poată ieşi din turn. Operatorul de la 112 a luat legătura cu reprezentanţii Casei de Cultură a Municipiului, care administrează acest obiectiv turistic şi astfel a fost trimisă o persoană, cu cheia, să le dea drumul turiştilor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, susţine că este pentru prima dată când se înregistrează un asemenea incident şi sunt chemaţi în ajutor pompierii, care au rezolvat situaţia fără să se deplaseze.

Subiecte în articol: turisti Sibiu paznic
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"