Antena 3 CNN Actualitate Prădătorii de copii! Tribunalele din România dau pedepse cu suspendare pentru tații care își agresează sexual fetele minore

Prădătorii de copii! Tribunalele din România dau pedepse cu suspendare pentru tații care își agresează sexual fetele minore

Fata poartă un tricou alb, pe care scrie “Stop Worrying”. Exact așa i-au spus procurorii.

“Nu te îngrijora!”, au îndemnat-o oamenii legii, când au convins-o pe M, copila de 13 ani de la marginea Oneștiului, să depună mărturie scrisă împotriva tatălui său, un bărbat de 49 de ani, mare cât malul.

Oamenii legii se uită în ochii fetei și ea îi crede.

Agresiunile sexuale ale tatălui la adresa fiicei au loc în grajd, pe hol sau chiar în dormitor, deși în cameră apare, ca un duh bun, salvator, sora cea mică, în vârstă de numai 3 ani!

“După alte două, trei zile, tatăl a surprins-o din nou pe fiica minoră M în același dormitor, a dezbrăcat-o de pantaloni până la genunchi, i-a solicitat să aibă raport sexual cu el, folosind expresii vulgare. În timp ce încerca să-și scoată organul genital, în încăpere a intrat fata cea mică, de 3 ani, moment de care copila a profitat, și-a ridicat pantalonii și a fugit din cameră”.

Continuarea, pe tolo.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are