Antena 3 CNN Show Prețul unei singure porții de sarmale la restaurantul din București al lui Florin Călinescu: ”Hai, bre, și la Cluj!"

Prețul unei singure porții de sarmale la restaurantul din București al lui Florin Călinescu: ”Hai, bre, și la Cluj!"

Florin Călinescu are propriul său restaurant în București unde se mănâncă preparate românești. Oamenii îi cer acestuia să deschidă un local și la Cluj.

de Ioana Mircea    |   

Restaurantul omului de televiziune, Florin Călinescu, din București, se află în zona Tineretului. Cei care-i calcă pragul sunt impresionați de porțiile mari de mâncare și de prețurile decente. O ciorbă de perișoare sau de văcuță costă aici, de exemplu, 19 lei, iar una de legume sau de fasole este 16 lei.

O porție de sarmale de 500 de grame, cu mămăligă și ardei costă 44 de lei, în timp ce o porție de varză călită cu ciolan costă 42 de lei.

Pentru un șnițel pane clienții trebuie să scoată din buzunar 32 de lei, iar pentru o pomana porcului 41 de lei. În ceea ce privește pastele, prețul unei porții variază de la 32 la 38 de lei, în funcție de felul acestora.

Citește și: Prețul exagerat al unei cafele, la o terasă, în parcul Herăstrău din București: "Monte Carlo de lângă noi"

”Hai, bre și la Cluj! Avem loc aici și oameni cu pungă largă, așa că deschide și la Cluj un local”, i-a transmis un internaut, lui Florin Călinescu, potrivit stiridecluj.ro.

Subiecte în articol: Florin Calinescu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii