Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Răsturnare de situație în cazul pedofilului eliberat de judecător

Sinteza zilei. Răsturnare de situație în cazul pedofilului eliberat de judecător

Judecătorul care e eliberat un pedofil, dând vina pe copii pentru ce s-a întâmplat, este cercetat disciplinar de CSM.

Și polițiștii care s-au ocupat de caz sunt vizați de o anchetă internă. Informația a fost prezentată, joi, la "Sinteza zilei", de Mihai Gâdea.

"Aseară mi-am arătat indignarea publică pentru situația pedofilului care a fost pus în libertate de către un judecător. Așa cum am spus-o și o s-o spun mereu, toată susținerea și admirația pentru judecătorii onești din România.

Însă în momentul în care ai un pedofil care a îngrozit un sector din București, sectorul 3, în momentul în care se motivează că de fapt nu este un pericol public și că de fapt copiii i-ar fi spus să-i atingă în zone intime, lucrurile sunt pentru mine revoltătoare. Absolut inadmisibile! Ce s-a întâmplat astăzi e ceva ce nu am cum să nu salut.

Judecătorul care l-a eliberat și a dat vina pe copii va fi cercetat disciplinar de CSM. Poliția Română îi va verifica pe agenții secției care au întârziat ancheta. În premieră, anchetatorii recunosc că reporterii Observator s-au mobilizat mai repede decât ei, iar individul ar putea ajunge în sfârșit după gratii după ce a dezvăluit în direct că a întreținut relații sexuale cu un minor", a spus Mihai Gâdea.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Subiecte în articol: Sinteza Zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot