Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Top 10 șefi și slugi! Imagini uluitoare

Sinteza zilei. Top 10 șefi și slugi! Imagini uluitoare

În fiecare an pe 16 octombrie în lume a început să se sărbătorească Ziua Internațională a Șefului.

Iniţial sărbătorită în SUA, Canada şi Lituania, Ziua Şefului a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare internaţională care dă angajaţilor ocazia să-şi felicite şeful, dacă el s-a dovedit a fi cumsecade pe parcursul anului.

Pornind de la acest motiv inedit de sărbătoare, Mihai Gâdea a prezentat marți, la Sinteza zilei, un Top 10 șefi și slugi.

Un loc special este ocupat de Ludovic Orban care reușește să-l facă de râs pe Klaus Iohannis, atunci președinte PNL și prezidențiabil al ACL.

Iată ce grozăvie a putut să spună un primar din Neamț la adresa Elenei Udrea.

Cu declarația sa, Ion Rotaru ocupa locul 10:

Locul 9 este ocupat de Alexandru Bănică, fost subprefect de Prahova, care îi pupă mâna președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader:

Pe locul 8 este primarul care a spus că doarme cu fotografial lui Udrea sub per ă. Acesta a precizat și că soţia lui nu este geloasă. Elena Udrea i-a mulţumit, dar l-a informat că nu este singurul bărbat care face acest lucru.

În urmă cu șase zile o doamnă care lucra la direcția de patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu a fost surprinsă când îi făcea pedichiura șefului.

Merită locul 7.

Pe locul 6 primarul care s-a făcut singur cetățean de onoare. Este vorva de edilul comunei dâmbovițene Pietroșița, Ion Leonard Dicu, care a și a plâns de emoție la ceremonie.

Locul 5 este ocupat de un mare intelectual al țării: scriitorul și filosoful Gabriel Liiceanu, care a spus despre Laura Codruța Lovesi că este "slujirea pură".

Pe 4 se plasează fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, zis "Unguent".

A rămas în istorie modul în care l-a "uns" pe șefu său, Traian Băsescu.

Locul 3 este adjudecat de doi așa-ziși jurnaliști.

Am ajuns și la locul 2. Klaus Iohannis este cel care îl ocupă grație gafei făcute în timpul vizitei de la Târgu-Jiu, când s-a așezat pe un scaun al Mesei Tăcerii deși acest lucru era total interzis.

Locul 1 este ocupat de mai mulți politicieni:

Premiul special al juriului merge la Traian Băsescu:

Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște