Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, mesaj către PSD: E timpul să învățăm din greșeli. Și să nu le mai repetăm

Sorin Grindeanu, mesaj către PSD: E timpul să învățăm din greșeli. Și să nu le mai repetăm

Sorin Grindeanu vine cu un mesaj ferm pentru PSD. Fostul premier spune că e momentul unității, iar social-democrații trebuie să lase dorințele personale și să întoarcă fața către oameni.

”E timpul să învățăm din greșeli. Și sa nu le mai repetăm. România are nevoie de lideri puternici, cu viziune și care pot da o altă direcție decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori, vedem în alte părți, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetență. Oamenii așteaptă altceva.

Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt și voi rămâne un om cu valori profunde de stânga, voi susține și mă voi implica într-un proiect serios, corect și bazat pe necesitățile reale ale societății românești.

Vreau să cred ca adevărații social democrati înțeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul în care jumătate dintre români au încredere. Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața către oameni.” a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook. 

Subiecte în articol: Sorin Grindeanu PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!