Antena 3 CNN Coronavirus Subprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit de COVID-19, după o lună de luptă cu boala: Niciun tratament nu a dat rezultate

Subprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit de COVID-19, după o lună de luptă cu boala: Niciun tratament nu a dat rezultate

Suprefectul de Timiș, Elena Popa, în vârsta de 60 de ani a murit duminică dimineață, răpusă de COVID-19. Femeia se afla internată la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara încă de la sfârșitul anului trecut. Era în stare foarte gravă la Terapie intensivă.

de Mia Lungu    |   

Medicii de la Babeș i-au făcut inclusiv plasmafereza dar starea ei nu s-a schimbat cu nimic. De la început starea acesteia a fost gravă, iar în ciuda tratamentelor, starea de sănătate nu s-a îmbunătățit, ci din contra!

Elena Popa suferea de hipertensiune arterială, iar în urmă cu o săptămână și jumătate fusese intubată.

A avut simptome încă de la început, pe 28 decembrie, când a fost testată pozitiv după ce soțul ei se îmbolnăvise și el de coronavirus. Febră și tuse seacă, și-a pierdut gustul și mirosul, potrivit presei locale.

A stat mult timp la ASCAR, secție COVID-19 a Spitalului „Victor Babeș”, după care a fost transferată la unitatea de la Pădurea Verde. A primit și plasmă, iar în urmă cu o săptămână și jumătate a fost intubată, relatează tion.ro.

S-a stins după ce a luptat o lună cu boala, în dimineața de duminică, 31 ianuarie. Avea 60 de ani.

Elena Popa a fost numită subprefect de Timiș în ianuarie 2020. Venea de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, de unde lucra încă din 1999.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"