Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Bucureşti, vizitat de mascaţi după ce s-a lăudat că e mafiot într-un video pe YouTube

Tânăr din Bucureşti, vizitat de mascaţi după ce s-a lăudat că e mafiot într-un video pe YouTube

Un tânăr din Bucureşti, care are numele de scenă "Albert NBN" a fost vizitat de mascaţi, în această dimineaţă, după ce, în urmă cu câteva zile s-a lăudat într-un video pe YouTube că este mafiot şi chiar a prezentat "fanilor" un pistol.

de Alin Tarnovschi    |   

Albert NBN are peste 100.000 de followeri pe YouTube, dar şi pe TikTok, acolo unde le explică fanilor cum se comportă un "mafiot adevărat".

Într-un clip video postat pe YouTube, Albert NBN apare în timp ce ţine în mână un pistol, motiv pentru care poliţiştii din Bucureşti s-au autosesizat, iar în această dimineaţă, împreună cu mascaţii, i-au făcut o vizită.

De asemenea, clipul video de pe YouTube are 5,3 milioane de vizualizări.

"Astăzi, 04.12.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus in executare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă din București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu, în luna noiembrie, după vizualizarea în mediul on line, a unor videoclipuri, în care un tânăr prezenta în materialele video și o armă.

Bărbatul a fost identificat, iar cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate si ridicate, un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, supus autorizării și 62 de cartușe din muniția aferentă, deținute in mod ilegal.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub  aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în forma deținerii sau portului fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și uzul de armă fără drept, în modalitatea uzului de armă neletale din categoria celor supuse autorizării", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Subiecte în articol: București
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept