Antena 3 CNN Actualitate Turistă bătută de iubit pe plaja Vadu, salvată de poliţişti şi ajutată să ajungă acasă, în Austria: "În sfârşit, sunt liberă"

Turistă bătută de iubit pe plaja Vadu, salvată de poliţişti şi ajutată să ajungă acasă, în Austria: "În sfârşit, sunt liberă"

O turistă bătută de iubit pe plaja Vadu a fost salvată de poliţişti şi ajutată cu mâncare şi bani să ajungă acasă, în Austria.

de Alin Tarnovschi    |   

Turista a fost bătută de iubit pe plaja Vadu, în acest weekend, acolo unde cei doi au mers pentru a-şi petrece concediul.

La un moment dat, bărbatul a devenit extrem de violent, iar turista a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj al Poliţiei a ajuns la faţa locului, iar femeia a fost salvată din mâinile agresorului.

Singură şi fără bani, femeia a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a putea ajunge la aeroportul Otopeni şi apoi acasă, în Austria.

Elisa, o poliţistă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, a ajutat-o pe turistă cu mâncare, bani şi cu rezervarea unui bilet de microbuz, astfel încât femeia a putut ajunge la aeroport.

Povestea a fost publicată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

"Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena….mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie și ajutorul financiar” EE - Ambasada Austriei

Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunțat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.

După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinței doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare și transport, astfel încât să ajungă în București, la aeroport.

Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge și peste hotare:

Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost: Nu am cuvinte să vă mulțumesc. În sfârșit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteți eroii din povestea mea", se arată în postarea Poliţiei Române de pe Facebook.

Subiecte în articol: plaja Vadu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic