Antena 3 CNN Actualitate Ucigașul lui Emi Pian, tratat ca un rege în arest! O singură masă a interlopului costă mai mult ca pensia multor români

Ucigașul lui Emi Pian, tratat ca un rege în arest! O singură masă a interlopului costă mai mult ca pensia multor români

Ciprian Napi, liderul clanului Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian.

de Gabriel Dano    |   

Richard Gheorghe, cunoscut drept Napi, se află în arest unde nu îi merge se pare deloc rău. Ciprian Napi mănâncă mai bine în arest decât mai mulți dintre români. Apropiații lui Napi au declarat că acesta primește mii de euro din partea clanului pentru a nu duce lipsă de nimic. Așadar, o singură masă a interlopului costă mai mult decât pensia multor dintre români.

”E greu acolo, e mâncarea proastă. Numai pe mâncare dă câteva sute de lei, în fiecare zi. Îl mai ajută polițiștii, îi cumpără de mâncare, sucuri, apă...”, a declarat un apropiat al clanului, în mediul online. 

Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fraților Pian

"La adresa din București, sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane. În jurul orei în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și Emi Pian, însoțit de fiul acestuia Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte.

În timpul jocului, între Gheorghe Richard Emanuel şi Mototolea Florin au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – Remus Mincă – datora bani atât victimei , cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe.", spun surse pentru Gândul.

Subiecte în articol: Emi Pian ciprian napi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"