Antena 3 CNN Actualitate Un fost membru USR a depus legea de amânare a alegerilor parlamentare. "Preşedintele o va bloca!"

Un fost membru USR a depus legea de amânare a alegerilor parlamentare. "Preşedintele o va bloca!"

Proiectul legii de amânare a alegerilor parlamentare a fost depus vineri la Senat. Iniţiativa vine în contextul în care PSD şi ALDE au solicitat insistent amânarea scrutinului şi au adus ca argument creşterea alarmantă, în ultima vreme, a numărului de infectări cu coronavirus.

de Adrian Iclozan    |   

Proiectul a fost iniţiat şi depus de senatorul Adrian Dohotaru, fost membru al USR.

El prevede ca scrutinul să se desfăşoare în data de 14 martie 2021.

Analistul politic Bodgdan Chirieac crede că acest demers nu se va finaliza, chiar dacă legea va fi adoptată de Parlament.

"Iată, au trecut localele şi deja nu mai avem locuri la ATI. Preşedintele a hotărât că alegerile trebuie să aibă loc pe 6 decembrie, ele vor avea loc cu orice preţ. Şi am văzut USR-ul în toată splendoarea sa: nişte oameni cu sacul de voturi în spinare. Probabil că asta vom avea şi la parlamentare, şi-au făcut mâna", argumentează Chirieac, în contextul scandalului şi al acuzaţiilor reciproce de fraudă la Sectorul 1 între PSD şi USR.

Subiecte în articol: Dohotaru
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"