Antena 3 CNN Actualitate Locale Vasile avea patima beției, iar vineri seara nu s-a dat în lături să-și ia ceva "pachet". Și-a aprins o țigară și s-a refugiat într-o casă. La un moment dat, din vechiul dispensar a ieșit ceva bizar. “În viațã nu a avut treabã cu cei din jurul sãu său"

Vasile avea patima beției, iar vineri seara nu s-a dat în lături să-și ia ceva "pachet". Și-a aprins o țigară și s-a refugiat într-o casă. La un moment dat, din vechiul dispensar a ieșit ceva bizar. “În viațã nu a avut treabã cu cei din jurul sãu său"

Sfârsit tragic pentru un bãrbat de 75 de ani din Buhãesti, comuna Vulturesti. Vasile Cehan a fost descoperit sâmbãtã dimineatã carbonizat într-o clãdire dezafectatã din localitate. Martorii povestesc cã acesta avea darul betiei si, cu o zi înainte, bãuse prin sat si îsi luase ceva si “la pachet”, scrie vremeanoua.ro.

Focul a fost observat de o patrulã a Politiei Rutiere. Politistii au dat alarma si, în scurt timp, la fata locului au venit si pompierii. Dupã stingerea incendiului, în interior, a fost descoperit corpul carbonizat al bãrbatului, un pachet cu tigãri si o brichetã alãturi. Se pare cã focul ar fi pornit de la o tigarã aprinsã. Rãmãsitele bãtrânului Cehan au fost ridicate si duse la medicina legalã. Între timp, familia, chiar dacã îl renegase pe septugenar de multã vreme, acum se pregãteste de înmormântare.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori