Antena 3 CNN Actualitate Verdictul medicilor în cazul „copilului paranormal” care ar provoca fenomene stranii

Verdictul medicilor în cazul „copilului paranormal” care ar provoca fenomene stranii

Medicii de la Spitalul de Psihiatrie Obregia, unde a fost consultat în ultimele zile copilul de 11 ani din Naipu, ar fi stabilit că băiatul este clinic sănătos. 

Copilul de 11 ani din Naipu, despre care familia credea că este posedat de un spirit malefic, a fost din nou internat la spitalul de psihiatrie, de unde fusese externat de părinţi, pe semnătură. Familia a crezut inițial că salvarea lui este la biserică şi l-a dus la mai multe mănăstiri.

Între timp, în sat au apărut şi alte probleme. Oamenii sunt îngroziţi după ce, duminică dimineaţă, un vecin al băiatului şi-a pus capăt zilelor. Cu toate acestea, familia susţine că evenimentele ciudate au continuat să aibă loc chiar şi atunci când copilul bănuit că s-ar afla la originea acestor fenomene nu se afla acasă, ci la spital. 

Din cer cad pietre, iar în casa unei familii, lucrurile au început să se miște singure

„Noi toți putem face același lucru ca acest copil!”

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a afirmat că băiatul nu are nimic malefic, iar faptul că un tânăr din localitate s-a sinucis, în urmă cu o zi, este o simplă coincidență nefericită.

De asemenea, ea a spus că „noi toți putem face același lucru ca acest copil”, însă mulți nu conștientizăm forța mentală de care dispunem.

 

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept