Antena 3 CNN Actualitate Români care zburau spre Grecia în vacanță, ținuți la 40 de grade în avion | "Ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși?”

Români care zburau spre Grecia în vacanță, ținuți la 40 de grade în avion | "Ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși?”

Mai mulți români au fost ținuți la 40 de grade în avion în timp ce zburau în vacanță în Zakynthos, Grecia, duminică seară. 

de Ioana Mircea    |   

"Sunt curioasă ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși într-un avion!”, a spus și o turistă supărată.

Unii români care au plecat în vacanță, în Zakynthos, cu avionul, duminică seară, au fost ținuți la 40 de grade de către de o companie aeriană.

Turiștii s-au plâns că atmosfera în avion era ca într-o saună. În imagini se vede cum toată lumea este alarmată și încearcă să se ventileze cu diferite obiecte, precum reviste sau evantaie.

”Turiștii se topesc în avion. O companie aeriană a ținut turiștii în avion timp de 50 min fără a porni clima” spune o turistă.

”Tocmai ne-au îmbarcat de o oră în zborul Blue Air către Zakynthos. Sunt 40 de grade în avion. Nu merge aerul condiționat. Nu se știe când pornim. Sunt curioasă ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși într-un avion!”, a spus și o altă turistă.

Cu toate acestea compania aeriană nu a anunțat nicio problemă la acest zbor, potrivit stiridecluj.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
Subiecte în articol: vacanță Grecia Zakynthos zbor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro