Antena 3 CNN Be EU Europarlamentarul Vlad Gheorghe: "Ucraina ar putea stoca mari cantităţi de gaze, iar preţul nu va mai exploda ca iarna trecută"

Europarlamentarul Vlad Gheorghe: "Ucraina ar putea stoca mari cantităţi de gaze, iar preţul nu va mai exploda ca iarna trecută"

Ucraina ar putea stoca mari cantităţi de gaze în depozite care sunt sigure, dar preţul gazelor nu va mai fi cel de anul trecut, a estimat europarlamentarul Vlad Gheorghe, marţi, în direct la Be EU.

Europarlamentarul Vlad Gheorghe: "Ucraina ar putea stoca mari cantităţi de gaze, iar preţul nu va mai exploda ca iarna trecută"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2023   •   15:46

"Se vorbeşte să se stocheze în Ucraina, în depozite care sunt sigure, pentru că Ucraina are foarte multe capacităţi de stocare, în special pe partea de gaze, care sunt sigure.

Se vrea să se facă asta tocmai pentru a fi o capacitate extra faţă de ce are Europa.

Nu ştiu care va fi impactul pe preţ, dar în niciun caz nu vom mai avea ce am avut iarna trecută (când au crescut mult preţurile - n.r.).

La începutul anului, erau nişte preţuri foarte scăzute, acum ar trebui să fie unele rezonabile, în funcţie de mai mulţi factori, dar nu va mai exploda ca anul trecut", a spus europarlamentarul Vlad Gheorghe, marţi, în direct la Be EU.

In direct din Parlamentul European

Europarlamentarul Vlad Gheorghe, în direct la Be Eu

Publicată de Be EU pe Marţi, 7 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: be EU Vlad Gheorghe gaze naturale Ucraina
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close