Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Cadoul imens pe care Antena 3 îl face Europei, chiar de ziua ei, este gata

Cadoul imens pe care Antena 3 îl face Europei, chiar de ziua ei, este gata

Cadoul imens pe care Antena 3 îl face Europei, chiar de ziua ei, este gata
08 Mai 2013   •   08:02

Steagul imens al Uniunii Europene este gata, iar astăzi se fac ultimele pregătiri pentru Ziua Europei. Ne mândrim că suntem un stat european, aşa că steagul este un cadou pe care Antena 3 îl face Europei, chiar de ziua ei.  Evenimentul de mâine va fi însoţit şi de o recepţie oferită de Primăria Capitalei, la care vor fi invitate persoane importante ale societăţii româneşti.Pentru realizarea steagului, o mică armată de oameni de la Fabrica de Steaguri a muncit intens ca totul să iasă perfect.

N-a fost uşor cu un steag de aproape 800 de kilograme, dar angajaţii de la Fabrica de Steaguri au reuşit să-l pună cap la cap. Steagul măsoară 100 de metri lăţime şi 140 în lungime şi s-a muncit la el 3 zile şi 3 nopţi.

O mare de albastru a acoperit, zilele trecute, Aerodromul din Clinceni. Steagul a fost desfăşurat pentru a fi măsurat în detaliu şi pentru a şti cu exactitate unde vor fi amplasate stelele, simbolul uniunii Europene!

Iar pentru ca cele 12 stele să fie cusute exact la locul lor a fost nevoie de inginerie curată. Matematică îmbinată cu talentul croitoreselor de la fabrica de setaguri.

Acum, se fac ultimele pregătiri pentru Ziua Europei. Steagul Uniunii este amplasat în curtea Palatului Paralamentului.  Evenimentul de mâine va fi însoţit şi de o recepţie oferită de primăria capitalei, la care vor fi invitate persoane importante ale societăţii româneşti.

Steagul imens al Uniunii Europene este primul pas spre cadoul pe care Antena 3 îl pregăteşte românilor: un loc în cartea recordurilor prin realizarea celui mai mare drapel naţional din lume.


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close