Antena 3 CNN Coronavirus Adina Alberts: Am zece plângeri la Colegiul Medicilor București! Nu de la pacienți

Adina Alberts: Am zece plângeri la Colegiul Medicilor București! Nu de la pacienți

Medicul Adina Alberts a anunțat marți că s-a prezentat la Colegiul Medicilor București unde i s-a comunicat că împotriva sa au fost depuse nu mai puțin de zece plângeri. "Nu, nu de la pacienți!", scria aceasta.

Adina Alberts: Am zece plângeri la Colegiul Medicilor București! Nu de la pacienți
Sursa foto: Facebook/ Adina Alberts
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   18:16

Chirurgul estetician a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a anunțat că a fost reclamată la Colegiul Medicilor pentru declarațiile despre Ivermectină dar și cele despre tratamentul pe care l-a folosit pentru a se vindeca de COVID-19.

"Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI!

7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL! 

Cred că în acest moment am intrat în CARTEA  RECORDURILOR, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente...Nu, nu de la pacienți! Voi reveni cu detalii, în curând!", a anunțat medicul.

Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI! 7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am...

Posted by Dr Adina Alberts on Tuesday, 23 March 2021

Adina Alberts: "Schemele de tratament COVID-19 de succes ar trebui făcute publice"

Medicul Adina Alberts a felicitat iniţiativa lui Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv" care a prezentat în direct, în ediţia de joi, schema de tratament pe care a primit-o de la medicul de familie pentru a se trata de COVID-19.

Ea a subliniat că aceste demersuri care au la baza experienţa personală cu boala şi aceste scheme de tratament care au avut succes ar trebui făcute publice pentru că, din fiecare se pot extrage beneficii, mai ales că unii pacienţi nu pot ajunge repede la medicul de familie imediat ce au aflat că au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2

"Şi eu am făcut public ce m-a ajutat şi am fost criticată. Nu înţeleg de ce"

"Ceea ce deranjează, cred eu, este faptul că un medic a expus, public, o conduită, sau o rețetă pe care o folosește pentru pacienții pe care îi are. Ăsta cred că este motivul pentru care deranjează foarte tare public.

Dumneavoastră în calitate de pacient, aveți libertatea să expuneți această rețetă și este un lucru benefic pentru că sunt convinsă că sunt foarte mulți pacienți care nu pot ajunge la medicul de familie atât de repede, având în vedere că medicii de familie nu lucrează în weekend.

Poate medicul de familie este în concediu medical, bolnav fiind, și atunci asistații, sau cetățenii, sau pacienții care au nevoie de acest medic de familie nu au acces atat de repede", a mai spus medicul Adina Alberts.

×
Subiecte în articol: Colegiul Medicilor București plangeri
Parteneri
Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index!
x close