Antena 3 CNN Coronavirus Alertă la Ford Craiova! Un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19

Alertă la Ford Craiova! Un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19

Un angajat al uzinei Ford Craiova, care lucrează în secţia Vopsitorie, a fost diagnosticat cu COVID-19. Bărbatul a venit la serviciu, ultima data, marţi, 21 iulie.

Alertă la Ford Craiova! Un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19
Sursa foto: Hepta
24 Iul 2020   •   16:00

Bărbatul a avut primele simtome de coronavirus miercuri, 22 iulie, în ziua în care președintele Klaus Iohannis a fost în vizită la fabrică.

Angajatul Ford Craiova a fost confirmat cu COVID-19 în ziua de 23 iulie şi a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.  Iubita sa, şi ea angajată a fabricii Ford Craiova, nu are simptome ale infecţiei și este izolată la domiciliu

„Siguranţa angajaţilor Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toţi angajaţii care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitându-le să se adreseze medicului de familie. Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare şi lucrăm îndeaproape cu Direcţia de Sănătate Publică Dolj, în legatură cu acest subiect.

Vom monitoriza situaţia şi vom respecta toate instrucţiunile autorităţilor locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranţă ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului”, a spus Ana Maria Timiş, reprezentant Ford România.

Nou record absolut de cazuri de coronavirus în România! Numărul îmbolnăvirilor a depășit 42.000

Până vineri, 24 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 42.394 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 25.349 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.918 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

1.119 cazuri noi din 22 964 teste efectuate

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.119 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 470 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

24 decese înregistrate, toate ale unor persoane cu comorbidități

Până astăzi, 2.150 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ford coronavirus Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close